Cariere

Aplică Acum

Dorești să faci parte dintr-un colectiv profesionist și cu o vastă experiență?

Ești motivat și crezi că te poți integra cu ușurință într-o echipă  dinamică și eficientă?

Nu este obligatoriu să deții o experiență anterioară in domeniu. Noi iți putem oferi training de specialitate și posiilitatea calificării la locul de muncă alături de colegi cu experiență in domeniu de peste 19 ani.

Pentru a deveni colegul nostru, te rugăm să completezi urmatorul formular și noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Alege postul pentru care aplici:


  Despre Noi

  Compania noastra si-a inceput activitatea in anul 1999, acumuland pe parcus o vasta experienta in domeniul instalatiilor industriale si a structurilor metalice.

  Avem echipe pregatite pentru: instalatii electrice si automatizare, instalatii fluide tehnologice, echipamente mecanice, fiecare dintre ele fiind specializate pentru proiectarea, executia si montajul oricaror echipamente industriale. Colaboram cu un mare numar de companii din diverse domenii pentru a asigura clientilor nostri servicii complete. Putem enumera companii in domeniul: proiectarii structurilor metalice mari, prelucrari prin aschiere de mare precizie, softuri specializate, transportul si manipularea echipamentelor agabaritice.

  Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesionisti, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente. Serviciile noastre se pot adapta usor oricaror cerinte. Echipa de profesionisti a firmei noastre ofera servicii de inalta calitate, fiind pregatita sa intampine orice problema si sa depaseasca fiecare impediment. Aveti suport in timp real atat prin interventii directe cat si telefonic sau prin e-mail in conditii de siguranta maxima.

  Acoperim tot ciclul executiei unui proiect industrial, de la transportul, montarea, conectarea la utilitati si punerea in functiune a unor echipamente si utilaje industriale, pana la proiectarea si executia unor utilaje dedicate in regim de unicat. Oferim atat mentenanta la utilaje cat si suportul tehnic inainte si dupa finalizarea unui proiect.

  Misiunea companiei este sa ofere servicii cat mai complete in realizarea proiectelor industriale, asigurand totodata eforturi si costuri cat mai reduse, atat pentru realizarea acestora cat si in exploatare. Scopul nostru este ca orice colaborare sa fie bazata pe incredere si seriozitate.

  Obiectivele companiei sunt in concordanta cu elementele care ne ghideaza in activitatea pe care o intreprindem: responsabilitate, profesionalism, promptitudine si eficienta. Astfel, dorim sa aducem solutii optime, personalizate, pliate exact pe nevoile firmei dumneavoastra. De asemenea compania va fi mereu cu un pas inaninte si va va pune la dispozitie cele mai noi solutii tehnologice existente.